FRÅGOR & SVAR

Vi hjälper dig hitta en lägenhet genom att genomsöka samtliga hyresvärdar i Stockholm var 30:e sekund efter de typer av lägenheter som innefattas av “först till kvarn”-kontrakt. För att få dessa kontrakt & bostäder så handlar det om att vara först med att skicka in intresseanmälan och det är ingen kö inblandad. Så fort vi har hittat en lägenhet som matchar dina önskemål så får du en notis på både mail och sms - på det sättet har du en stor möjlighet att vara först till kvarn!

När du registrerat ditt konto genom att bli medlem och satt igång din bostadsbevakning så är det bara att vänta på notiser från oss!

Vår tjänst kostar endast 199kr för 30 dagar. Om du vill välja till sms-utskick så kostar det extra 59kr per månad.

Nej, bindningstid har vi inte. Du kan avsluta din bostadsbevakning när du vill. Om du väljer att avsluta din bevakning i förtid så har du fortfarande möjlighet att ta del av din bostadsbevakning fram till slutet av faktureringsperioden.

Hyresvärdarna som Bostadsbevakning är kopplade till brukar nämna detta i bostadsannonsen, så vi rekommenderar starkt att ta reda på detta för vardera notifiering ni får genom vår tjänst. Vi bevakar och notifierar inte uteslutande för bostäder som ej har krav på år i bostadskön. Vissa av Hyresvärdarna har ytterligare krav om visst antal år i bostadskö.

Stockholm

Vi bevakar hyresvärdar i hela Stockholms län. Allt från innerstaden(Östermalm, Södermalm, Kungsholmen m.m.) till kranskommuner(Bromma, Sollentuna, Södertälje). Du kan filtrera din bevakning till specifika kommuner under Mina sidor.

Göteborg

Vi bevakar hyresvärdar i hela Storstadsregionen Göteborg.

Malmö

Vi bevakar hyresvärdar i hela Storstadsregionen Malmö.

Uppsala

Vi bevakar hyresvärdar i hela Uppsala län. Du kan filtrera din bevakning till specifika kommuner under Mina sidor.

Du blir meddelad direkt på mail och/eller sms beroende på vad du valt.

Nej, de lägenheter vi bevakar kräver ingen tid i bostadskön. Vissa hyresvärder kräver dock att man är registrerad innan man ansöka och det kan därefter vara en fördel att vara registrerad hos dessa hyresvärdar så att du kan ansöka om deras lägenheter direkt när en notifikation kommer! Vilka hyresvärdar det är du bör registrera dig hos meddelar vi dig såklart om när du köpt vår tjänst!

Nej, vi äger inga bostäder.

Nej, det är samma typer av lägenheter som finns tillgängliga i bostadskön med enda skillnaden att hyresvärden valt att publicera lägenheterna på andra sidor.

För de flesta lägenheter vi meddelar våra kunder om krävs det att du är:
  • Över 18 år
  • Fri från betalningsanmärkningar
  • Inkomst som är tillräcklig för att betala hyran.
  • Visa av bostadsrättsföreningarna har ytterligare krav om visst antal år i bostadskö

Ja, var 30:e dag förnyas din lägenhetsbevakning så att du inte ska gå miste om några lägenhetstips!

Du kan alltid kontakta oss här. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Hitta bostad utan köpoäng idag